Zondag 28 augustus verzorgden wij in het mr. L.E. Visserhuis een optreden in het kader van Koren Zingen Voor Ouderen (KZVO) van Fonds 1818. Jaarlijks treden honderden koren en muziekverenigingen op in woon- en zorgcentra in de regio om (buurt)bewoners mee te laten genieten van muziek en het gezellig samenzijn. Wij hebben er dit keer weer een gezellige middag van gemaakt!

Van Sinatra tot Wolter Kroes

De middag werd muzikaal gevuld met bekende muziek van onder andere Frank Sinatra, Wolter Kroes en Norah Jones. Het publiek was goed op de hoogte want de muzikale vragen van onze dirigent Matthijs werden stuk voor stuk goed beantwoord. Er werd genoten van klassiekers en vooral van de ‘bevrijdingsmuziek’ zoals In the Mood, American Patrol en de Stars on ’45 medley van de Star Sisters. Om een dame te quoten: ‘Ik ben 93 jaar, en net na de oorlog hoorden we deze muziek. We hadden nog steeds honger, iedereen had honger, maar met deze muziek moest je gewoon dansen. Of nou ja, we dáchten dat we konden dansen, haha! Ik krijg er tranen van in mijn ogen!’

Deze, en nog vele andere mooie complimenten hebben ervoor gezorgd dat wij net zo hebben genoten als de bewoners. Mooi dat wij hier als band een steentje aan mogen bijdragen!

Optreden in het mr. L.E. Visserhuis in Den Haag
Lets Swing Visserhuis 3
Lets Swing Visserhuis 4
Lets Swing Visserhuis 2
Lets Swing Visserhuis
previous arrow
next arrow
Lets Swing Visserhuis 3
Lets Swing Visserhuis 4
Lets Swing Visserhuis 2
Lets Swing Visserhuis
previous arrow
next arrow

Ook een optreden van Let’s Swing in uw woon- of zorgcentrum?

Wilt u ook een optreden door Let’s Swing laten verzorgen en is uw woon- of zorglocatie aangesloten bij Fonds 1818? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Natuurlijk staan wij ook open voor optredens buiten Fonds 1818 om en zijn we ook te boeken door particulieren. Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat er mogelijk is.